Fotograf København: Mød Manden Bag kameraet

Mit navn er Janus Olsen, og jeg er fotografen bag Børnefotografen.dk. Jeg er ikke bare en professionel fotograf; jeg er også en stolt far til to fantastiske og livlige børn, der har været min primære kilde til inspiration til at forfølge min passion for fotografi. At fotografere børn er en ægte fornøjelse for mig, da de er fyldt med spontanitet og sjov. Men i mit studie kommer der en bred vifte af mennesker forbi, og jeg sætter pris på mangfoldigheden i mit daglige arbejde.

Min Rejse til Fotografi

Min lidenskab for fotografi blev antændt for mange år siden under mit arbejde hos Fona, hvor jeg solgte kameraer og dykkede ned i verdenen af optik og billedkomposition. Det var der, jeg begyndte at forstå kameraets magi. Senere flyttede jeg til Merlins største afdeling i Lyngby, hvor jeg udelukkende fokuserede på salg af kameraer. Jeg har siden da fotograferet alt fra det hverdagslige til det ekstraordinære og elsker udfordringen ved at indfange forskellige typer øjeblikke. I dag ligger mit hjerte dog i at fotografere mennesker.

Min Fotografering Stil

Mit arbejde er drevet af kreativitet og et talent for at fange det afgørende øjeblik på et fotografi. Jeg føler mig privilegeret over at kunne forfølge min passion, og jeg udfordrer mig selv hver eneste dag for at blive en endnu bedre fotograf.

Livet Uden for Studiet

Når jeg ikke er i studiet, nyder jeg min tid med min familie. Vi bygger LEGO-sæt og ser den næste generation af fotografer vokse frem. Den yngste er mere til at bygge LEGO-sæt, så vores stue er ofte fyldt med færdige værker. Når børnene er lagt i seng, finder jeg ofte afslapning foran en god film eller serier.

Mere Fotografering

Selv i min fritid fortsætter jeg med at udforske min passion for fotografering. Det begyndte som en hobby, og det er stadig en kilde til glæde for mig. Uanset om det er landskaber, portrætter eller andre motiver, elsker jeg at fange verden gennem mit kamera.

Kontakt Mig – Din Fotograf i København

Leder du efter en dygtig fotograf i København? Så er du kommet til det rette sted. Jeg er her for at fange de magiske øjeblikke i dit liv. Uanset om det er børnefotografi, portrætter eller noget helt tredje, er jeg klar til at skabe uforglemmelige billeder for dig. Kontakt mig i dag, og lad os sammen skabe visuelle minder, der varer livet ud.

Børnefotografen.dk – Fotograf København –  er din partner i at fange livets skønhed.

Du kan booke tid online

Hvis du ønsker at booke tid til fotografering af dit barn, kan du hurtigt booke en tid her, og du kan se, hvornår der er ledige tider, der passer dig.

Book tid nu
Børnefotografen er klar til også at fotografere dit barn, book tid allerede i dag.